Rode letters 156 zwarte achtergrond

"Paul Marsman Web Design©" is bedoeld voor particulieren en kleine zelfstandigen. PMWD bouwt, ontwerpt, host en beheert uw website. U kunt kiezen uit diverse ontwerpen. Voorbeelden daarvan ziet u op de website "Nijmeegs Glorie." Te bereiken in het menu rechts op de pagina. Kijk daar maar eens in de diverse rubrieken voor voorbeelden.

PMWD verzorgt uw hosting en registreert uw domeinnaam. Verder maakt het de website in nauw overleg. En zo nodig passen we indien gewenst e.e.a. regelmatig aan. Bijvoorbeeld voor bedrijven met aanbiedingen. Kortom: wij nemen al het werk uit handen. 

Het hosten gebeurt met 100% duurzame energie. Indien gewenst kan dat met een erkend logo op uw website vermeld worden. 

U kunt kiezen uit diverse lettertypes. Digitale logo's en foto's kunnen ook verwerkt worden. Wij verzorgen g'één e-commerce websites voor webshops.  

PMWD kan ook uw apparatuur installeren en inregelen.   

Wij vragen geen vergoeding. In principe helpen wij op vrijwillige basis. Alleen gemaakte werkelijke kosten worden doorberekend indien van toepassing. Denk bijvoorbeeld aan domeinregistratie en hosting. Een kleine website (max. 1 GB) is al mogelijk voor rond de € 11 per jaar. Dat is nog geen €uro per maand plus éénmalige kosten voor een template bij zakelijke gebruikers.

Wij vragen u bovenop eventuele vaste kosten wel een donatie te doen voor een uitgebreide, populaire, goedbezochte en kostenintensieve website waar onderandere ouderen veel plezier aan beleven. Die website gaat over de stad Nijmegen en haar omgeving en bevat veel informatie over gebouwen, infrastructurele kunstwerken, bekende personen voor de regio, informatie over buurgemeentes, etc. Een website die nog volop in ontwikkeling is.

Nieuwsgierig?
De site heet "Nijmeegs Glorie." Klik aan in het menu rechts op de pagina.

Een informatie website over die stad en regio met allerlei informatie over vrije tijd, nieuws, evenementen en nog heel veel meer is te vinden onder de naam: "Nijmegen.Top." Klik aan in het menu rechts op de pagina.

Klik op één van de namen en de site opent op uw apparaat. Ze zijn ontwikkeld voor browsers onder Windows-10 (Chrome, AVG, EDGE, etc) en minder geschikt voor mobiele apparatuur.

Van beide sites bestaat ook een Facebook-groep onder de gelijke naam. Interactief voor de leden. U kunt daar lid van worden met een facebookaccount. 

Wij zijn actief in de regio's Nijmegen en Venlo. U kunt via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. een eerste contact leggen met ons. Klik op e-mail of zie de contactpagina via het menu rechts.     

   

Voor zelfstandigen en ondernemers bestaat ook de mogelijkheid om een donatie, los van gebruikmaking van onze service, te combineren met een reclameboodschap op bovengenoemde populaire websites. Wat dan de bedoeling is staat binnenkort beschreven op een speciale pagina over dit onderwerp op "Nijmeegs Glorie." U kunt ook contact zoeken per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. door te klikken of op de contactpagina via het menu rechts.  

PMG banner breed zwarte achtergrond

                                            Design details: Paul Marsman© PMWD