Nieuwsflits. het nieuws inzake Paul Marsman Group. 
- "Het roer is om." Paul Marsman Group in haar oude hoedanigheid is gestopt met alle 
activiteiten. Lopende zaken worden correct afgehandeld, maar dan is het "over en uit." Wij danken iedereen voor het is ons gestelde vertrouwen.

Maar... de mensen zijn er nog. Wij gaan verder als vrijwilligersorganisatie.particulieren helpen met administratieve zaken en websites (dat laatste ook voor ook kleine zelfstandigen).
Meer informatie over PMG treft u op deze website aan. Klik op Nieuwsflits voor de volledige tekst.

Paul Marsman contact

 

PMG werkt met een concept waar nauwelijks overhead-kosten ontstaan. Geen dure kantoorpanden. Geen overbodige telefonistes, secretaresses, e.d. Allemaal om kosten te beperken. Wij helpen als vrijwilligers van huis uit. Wij zijn vaak ook bij onze gebruikers te vinden, waar we geen telefoon aannemen. En... we zijn vrijwilligers, dus ook wel eens met iets anders bezig. Om die reden zijn wij voor het eerste contact telefonisch niet bereikbaar, maar uitsluitend per e-mail. 

Uiteraard krijgt u als gebruiker t.z.t. wel ons telefoonnummer, maar dan direct van uw aanspreekpunt.  

Wij zijn actief in de regio's Nijmegen en Venlo.

Per e-mail zijn wij bereikbaar op:
  
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Als vrijwilligersorganisatie helpen wij zonder winstoogmerk. Alleen werkelijk gemaakte kosten worden doorberekend. Wij vragen u wel een donatie te doen voor het in stand houden van twee kostenintensieve websites waar onderandere ouderen veel plezier aan beleven. Meer informatie treft u aan in de startpagina en in de rubriekspagina's PMCS en PMWD, te bereiken in het menu rechts op de pagina.  

PMG helpt u letters blauw witte achtergrond

 

                                          Design details: Paul Marsman© PMWD